Instructiuni de folosire Keto Diet

Reguli pentru utilizarea capsulelor dietetice Keto

Merită să începeți să luați medicamentul la primele semne ale unei probleme. Nu așteptați până când excesul de greutate se transformă în obezitate. Înainte de a începe un curs de capsule Keto Diet, trebuie să citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare a acestuia.

Cum se utilizează capsulele

Cum să luați dieta Keto

Fiecare pachet de capsule de slăbit conține instrucțiuni detaliate. Descrie modul de utilizare a medicamentului pentru a obține cel mai bun rezultat. Capsulele trebuie luate de trei ori pe zi, chiar înainte de mese. O puteți bea numai cu apă curată. Nu folosiți lapte sau sucuri de fructe pentru aceasta.

Indicații de bază pentru administrarea capsulelor

Excesul de greutate este principala indicație pentru utilizarea capsulelor dietetice Keto. Cu acest instrument, dieta cetoza va fi cât se poate de eficientă. Medicamentul ajută la reducerea rapidă a greutății fără a afecta sănătatea. Printre alte indicații, există:

  1. Prezența unor depozite de grăsime impresionante în abdomen și fese, prezența celulitei.
  2. Conducerea unui stil de viață inactiv, așezat într-un singur loc mult timp în timpul zilei.
  3. O dependență de a mânca cantități excesive de alimente asociate cu probleme psihologice sau situații stresante.
  4. Incapacitatea de a adera la normele nutriției adecvate, lipsa unei cantități suficiente de oligoelemente și vitamine în dietă.
  5. Astenie, slăbiciune, incapacitate de concentrare asupra unui singur lucru.

Capsulele dietetice Keto pot fi utilizate și în prezența bolilor cronice, de exemplu, diabet zaharat, boli de inimă, epilepsie și altele. Dar, în acest caz, este mai bine să vă consultați mai întâi cu medicul dumneavoastră.

Durata utilizării capsulelor pentru cetoză

Timpul exact de administrare a medicamentului depinde de rezultatele pe care doriți să le obțineți. Puteți alege în mod independent unul dintre cele trei cursuri posibile de capsule.

Nume Durată Rezultat
Minim De la 40 de zile Este utilizat în scopuri preventive. Acest curs este potrivit și pentru cei care intenționează să slăbească doar 3-5 kilograme în plus.
Efectiv 40 până la 60 de zile Vă permite să faceți față în mod eficient excesului de greutate cauzat de supraalimentarea. Ajută la restabilirea echilibrului hormonilor din organism.
Maxim 60 până la 90 de zile Acest curs ar trebui să fie ales de cei care sunt serioși în ceea ce privește pierderea în greutate și refacerea completă a sănătății.

După finalizarea cursului ales, trebuie să faceți o pauză de cel puțin o lună. În cazurile de obezitate severă, administrarea capsulelor după odihnă trebuie repetată. Aceasta este singura modalitate de a face față complet problemei.

Contraindicații

Capsulele dietetice Keto sunt fabricate pe baza unor ingrediente naturale sigure. Cu toate acestea, nu se recomandă utilizarea acestuia în următoarele cazuri:

  1. Dacă aveți o reacție alergică la orice ingredient din produs.
  2. În timpul sarcinii.
  3. În prezența bolilor cronice grave care necesită tratament complex sub supravegherea unui medic.
  4. În copilărie.

Dacă nu există contraindicații directe, puteți comanda în siguranță Keto Diet în Moldova. Primirea corectă a remediului vă va permite să găsiți rapid cifra dorită și să restabiliți sănătatea.