Cum să slăbești 10 kg într-o lună

În fața unei situații în care este urgent să se despartă de excesul de greutate, fata începe să se gândească cum să slăbească cu 10 kg pe lună acasă. Pentru a scăpa rapid de excesul de greutate, problema trebuie abordată cuprinzător. O fashionista ar trebui să-și reconsidere dieta și să crească activitatea fizică. Cu toate acestea, pierderea în greutate poate duce la probleme de sănătate. Pentru a evita consecințele negative, înainte de a începe să slăbească în kg într-o lună, fata ar trebui să se consulte cu un specialist.

Vom vorbi în continuare despre cum să evitați problemele de sănătate, despre o dietă adecvată și despre numărul de kg care se pot pierde într-o lună. După ce se gândește dacă este realist să slăbești 10 kg într-o lună fără să dăuneze sănătății, fata trebuie să dezvolte o strategie de slăbire. Ar trebui să renunți imediat la metodele care promit unei fashioniste să te ajute să slăbești fără efort. Astfel de metode nu numai că nu scapă de kilogramele în plus, dar pot fi și dăunătoare sănătății. Postul și consumul de droguri vor afecta cu siguranță starea generală a corpului fetei.

Caracteristici de pierdere în greutate într-o lună

Înainte de a începe procedura, trebuie să citiți recenziile și rezultatele celor care au slăbit. Elaborarea unei strategii și consultarea unui specialist sunt necesare pentru o pierdere eficientă în greutate într-o lună, fără a afecta sănătatea.

Sfaturi reale pentru a vă ajuta să pierdeți 10 kg într-o lună acasă - aveți nevoie de:

 • primiți sfaturi de specialitate,
 • alege dieta potrivită din motive de sănătate,
 • creați un meniu zilnic
 • pregătiți corpul pentru pierderea bruscă în greutate,
 • respectă toate condițiile necesare pentru a pierde în greutate cu 10 kg pe lună,
 • ieșiți ușor din dieta pentru pierderea în greutate într-o lună,
 • dezvolta un program de instruire
 • după ce ai slăbit timp de o lună, continuă să urmezi principiile de bază ale unei alimentații adecvate pentru a menține rezultatul obținut.

O eliminare ascuțită a kilogramelor în plus - stres pentru organism. O abordare prost concepută a pierderii în greutate într-o lună poate duce la boli. Este mai bine să stabiliți planul întocmit pentru a scăpa de kilogramele în plus pe hârtie.

Dietă

Pentru a pierde în greutate într-o lună, nu este necesar să urmezi o dietă strictă. Este necesar să revizuiți dieta și să urmați o serie de reguli.

Lista normelor care trebuie respectate pentru pierderea rapidă în greutate include:

 • nu mănâncă înainte de culcare
 • 5 mese pe zi,
 • refuzul de a mânca alimente grase,
 • creșterea aportului de lichide.

Pentru a pierde în greutate, o fată ar trebui să mănânce alimente nu mai târziu de 3 ore înainte de culcare. Stereotipul de a nu mânca după 6 ar trebui să fie de domeniul trecutului. Dacă o fashionistă care vrea să slăbească se culcă la ora 23: 00, poate mânca la 20: 00 pentru ultima oară. Pentru a accelera metabolismul, trebuie să bei cel puțin 2 litri de apă pe zi.

Notă! Trebuie amintit că sucurile și alte băuturi nu sunt incluse în cantitatea de lichid băut.

Apa te va ajuta sa slabesti rapid. Lichidul este folosit pentru a controla apetitul. Dacă unei fashioniste care vrea să slăbească îi este foame înainte de a merge la culcare, poate înlocui gustarea obișnuită cu un pahar cu apă caldă. Corpul se va simți plin, iar senzația de foame va trece rapid. Pentru a pierde în greutate, o fată ar trebui să mănânce de cel puțin 5 ori pe zi. Volumul unei mese trebuie redus. O fashionista nu va experimenta foamea consumand cantitatea obisnuita de calorii.

Alegerea dietei

Pentru a pierde în greutate într-o lună, înainte de a alege o dietă, o fată ar trebui să excludă din meniul ei alimentele care conțin carbohidrați rapizi.

Pentru a pierde rapid kilogramele în plus, ar trebui să abandonați:

 • dulciuri,
 • fast food,
 • alimente bogate în grăsimi.

O dietă pentru slăbit cu 10 kg pe lună acasă ar trebui să se bazeze pe utilizarea alimentelor care conțin proteine și carbohidrați. Mâncarea obișnuită ar trebui să fie pui cu legume.

Notă! Este mai bine să refuzați să prăjiți alimente. Acestea trebuie fierte sau fierte la abur. Utilizarea condimentelor și a potențatorilor de aromă este cel mai bine menținută la minimum.

Fructele pot deveni o alternativă la dulciuri. Cu toate acestea, este mai bine să nu le mâncați după-amiaza. Fructele cresc cantitatea de zahăr din sânge.

Schema de putere

Alegând o dietă care vă permite să slăbiți într-o lună, fata ar trebui să afle lista de produse care sunt permise să fie consumate.

Pentru a pierde kilogramele în plus, ar trebui să utilizați:

 • orice legume, cu excepția cartofilor,
 • pâine integrală de grâu,
 • cereale,
 • chefir cu conținut scăzut de grăsimi
 • lapte,
 • ouă fierte,
 • brânză degresată,
 • fructe, cu excepția bananelor și a strugurilor.

Folosind aceste produse, fata se va simți în curând ușoară în corpul ei și va observa că kilogramele în plus au început să dispară.

Notă! Atunci când alegeți o dietă, o fată ar trebui să-și amintească că schimbarea dietei fără activitate fizică poate duce la formarea pielii lăsate. Pentru a scăpa de ridurile formate ca urmare a pierderii rapide în greutate, organismul are nevoie de oxigen. El intră activ în timpul antrenamentului.

Atunci când alege o dietă și face un plan de nutriție, o fashionista ar trebui să-și amintească nevoia de a renunța la obiceiurile proaste. Vinul și berea ar trebui excluse din dietă. Consumul de alcool poate exacerba starea corpului care se confruntă cu stres ca urmare a pierderii rapide în greutate.

Opinia expertului

Dietetician:„Nu ți-aș recomanda să te grăbești așa. Știu din experiență că fetele care au nevoie să „slăbească urgent într-o lună" de obicei nu duc la bun sfârșit ceea ce au început. Se aprind repede cu această idee, dar la fel de repede „slăbite". Există puțin bine în grabă. . . În frământare, multe fete și femei se grăbesc să moară de foame, să urmeze diete ketogenice și să facă alte prostii. Nu duce la nimic bun. Dacă reușesc să piardă câteva kilograme, atunci excesul de greutate va reveni în curând. Și totul pentru că în chestiuni de pierdere în greutate în grabă Aici este important să vă schimbați complet stilul de viață și alimentația, și în așa fel încât obiceiul de a mânca corect să fie înrădăcinat în voi foarte profund.

Deci o lună nu va fi suficientă. Desigur, dacă vrei, vei avea timp să slăbești în acest timp. Dar. . . gândiți-vă ce se va întâmpla în continuare, chiar după această lună? Dacă mergi să sărbătorești sfârșitul dietei cu înghețată, atunci rezultatul este puțin probabil să dureze mult.

Așa că gândește-te la atitudinea corectă. Nu vă gândiți la dieta ca la un chin de o lună. Gândește-te la faptul că îți schimbi stilul de viață și obiceiurile. Și nu te gândi doar, fă-o. Și cu siguranță vei obține rezultate. "

Exercițiu fizic

Dietele fără exerciții fizice nu te vor ajuta să slăbești rapid. Sportul și respectarea rutinei zilnice vor elimina rapid volumul corporal care interferează. Din acest motiv, o fashionista ar trebui să folosească zilnic un set de exerciții care să îți permită să slăbești kilogramele în plus. Nu trebuie să mergi la sală pentru a-ți modela silueta. Exercițiile se pot face acasă. Pentru a obține minus zece kilograme pe lună la ieșire, o fashionistă trebuie să aibă un efect complex asupra corpului ei.

exerciții de slăbire pentru 10 kg pe lună

Pentru a pierde rapid în greutate, pe lângă dietă, ar trebui să utilizați:

 • exerciții de încălzire a corpului
 • genuflexiuni pentru a corecta volumul picioarelor,
 • flotări care afectează aspectul mâinilor,
 • balansând presa pentru a corecta aspectul abdomenului.

Exercițiile trebuie efectuate de 10 ori în 3 seturi. Pentru a încălzi corpul la începutul unui antrenament, puteți folosi mersul ușor, alergarea și balansarea brațelor.

Notă! Antrenamentul cardio nu numai că te va ajuta să slăbești, ci va avea și un efect benefic asupra sănătății tale. Alergarea, mersul pe jos sau săritul cu coarda vor construi rezistență și vor întări inima fetei.

O fashionista ar trebui să-și amintească că pentru pierderea în greutate, activitatea fizică nu poate fi folosită fără o dietă. După un antrenament, o fată poate avea poftă de mâncare. Un organism care a consumat energie absoarbe mai bine alimentele. Mâncatul după efort fizic va duce la o creștere a volumului corpului. Dacă o fată nu vrea să urmeze o dietă, nu ar trebui să mănânce alimente timp de cel puțin 2 ore după antrenament. În acest moment, se deschide așa-numita fereastră de carbohidrați, care contribuie la creșterea în greutate.

rezultate

O abordare integrată a pierderii în greutate oferă rapid rezultate tangibile. Utilizarea dietelor și a activității fizice va duce la o pierdere săptămânală de până la 3 kilograme din masa totală. Respectarea regulilor de nutriție și creșterea activității vor ajuta la obținerea rezultatului dorit în 1 lună.

Notă! Pierderea rapidă în greutate se întâmplă doar dacă fetele au ceva de pierdut. Când volumul este normal, corpul este reticent să se despartă de kilogramele. Înăsprirea dietelor și creșterea activității fizice nu vor avea un rezultat. Din acest motiv, o fată ar trebui să evalueze în mod realist necesitatea de a pierde în greutate cu o lună înainte de a începe să slăbească kilogramele în plus.

Cu o abordare corectă, o scădere rapidă a volumului nu va avea un impact negativ asupra sănătății. Cu toate acestea, pierderea în greutate este necesară sub supravegherea unui specialist. El vă va ajuta să alegeți un program care vă permite să pierdeți rapid în greutate și va monitoriza starea corpului.

Recenzii

 • Prima recenzie, femeie de 33 de ani: "Recent, am avut o nevoie urgentă de a slăbi. A trebuit să mă retrag și să abordez problema temeinic. În fiecare dimineață mă trezeam și alergam cel puțin 5 km. Seara, traseul s-a repetat din nou. A trebuit să caut motive pentru a-mi ocupa creierul și a-i distrage atenția de la gândurile de foame. Dieta mea zilnică consta dintr-o cantitate mică de legume sau o plăcintă și apă. Drept urmare, într-o lună, greutatea a scăzut cu 8 kg. În ciuda unei diete atât de stricte, corpul meu se simte bine. "
 • A doua recenzie, o fată, 27 de ani: „Ultima naștere a provocat o creștere bruscă a greutății mele. Am avut nevoie să slăbesc 10 kg într-o lună. Mai mult, alegând o dietă adecvată și eficientă, am încercat să folosesc dieta care a făcut-o. nu au un efect negativ asupra organismului. Am optat în cele din urmă pe terci de hrișcă. În plus, am băut ceai de mușețel, care mi-a calmat nervii. Rezultatul final m-a surprins. După doar o lună, greutatea mea a scăzut cu aproape 9 kg. "
 • A treia recenzie, femeie, 38 de ani: „După nașterea celui de-al doilea copil, silueta mea a căpătat contururile unui fel de minge sau cilindru. Uneori chiar aveam un sentiment de dezgust față de propriul meu aspect. Pentru a face față situației , am ales o dietă cu kefir. Pentru a spori efectul nutriției „Mi-am cumpărat o bicicletă de exerciții. În plus, am băut până la doi litri de apă pe zi. În total, mi-a luat aproximativ cinci săptămâni să slăbesc 11 kilograme deodată. Acest rezultat a fost obținut datorită unei diete stricte și a unei activități fizice active. "